4H:n leirimaskotti-kilpailu

Leirimaskottikisa on ratkennut! Voittajaksi valittiin Emma Saarelan suunnittelema mustikka. 

Raadin kommentteja: "Helppo toteuttaa ja voi skaalata eri kokoihin, vaikka jokaiselle leiriläiselle pieni ja yhteisesti iso"


Seuraavaksi alammekin suunnitella maskotin valmistusta tulevia leirejä varten.

WANTED: LEIRIMASKOTTI

Kierrämme joka toinen vuosi Pohjoismaisilla leireillä Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Suomen leiriporukalla on hieno yhteishenki ja osa on kulkenut leireillä jo vuosikausia.  Joukosta kuitenkin puuttuu yksi; leirimaskotti.  Ideoi meille ihana maskotti-kaveri mukaan leirielämään. Maskotti voi olla minkälainen otus tahansa.  Se voi kuvastaa jotenkin suomalaisuutta tai 4H:ta mutta idea voi aivan hyvin olla myös ihan tuulesta temmattu.

Leirimaskotti kulkee Suomen leiriryhmän (nuorten leiriläisten) mukana  järjestettävillä telttaleireillä. Leireillä maskotti pääsee edustustehtäviin mm. leirin avajaiskulkueessa, yhteiskuvissa ja iltaohjelmissa. Maskotti saattaa joutua leirijekkujen kohteeksi ja päätyä yön aikana esimerkiksi lipputankoon. Lupaamme kuitenkin suojella maskottia parhaamme mukaan ja kuljettaa mukana maskotin omaa ea-laukkua, jotta voimme tehdä tarvittavia paikkauksia.

Parhaan maskotin suunnitelleelle on luvassa palkinto: Voittaja saa 50€ S-ryhmän lahjakortti.


Kilpailuaika: 27.7.-31.8.2021

Lähetä kilpailutyösi osoitteeseen: 

muhos@4h.fi 

tai

Muhoksen 4H-yhdistys, Asematie 14 B, 91500 Muhos


Kilpailu on kaikille avoin.  Kilpailuun osallistutaan kuvalla maskotista (tyyli vapaa). Haluamme maskotista mahdollisimman kuvaavan kuvan ja tarvittaessa eri suunnista.  Kilpailuun voi osallistua vain yhdellä maskotti-idealla.

Maskotti valmistetaan kankaasta. Se voi olla pehmolelu, käsinukke tai vaikka puku,  johon leiriläinen voi pukeutua. Voittajan ideoima maskotti valmistetaan valmiiksi "tuotteeksi" ja kilpailun järjestäjä saa kaikki oikeuden kilpailutyöhön. Kilpailun järjestäjällä on oikeus tehdä mahdollisia pieniä muutoksia valmiiseen maskottiin ja valmistaa halutessaan myös oheistuotteita idean pohjalta.


Voittajan valitsee raati, joka koostuu Pohjoismaisten leirien konkareista.