Retket

Muhoksen 4H-yhdistys järjestää lapsille ja nuorille retkiä. Perinteiset kerhojen varainhankinnalla toteutetut retket ovat olleet kevätpuolella Hoplopiin ja Superparkiin. Kesäloman huipennukseksi ollaan järkätty useana vuonna bussilastillinen nuoria mukaansa houkutellut Powerparkin retki. Retkillä nähdään!


PowerPark -retki


la 10.6.2023 klo 7.30-21.00

ala- ja yläkoululaisille

mukaan mahtuu 52 henkilöä


HOX! Alakoululaiset ja sitä nuoremmat osallistujat matkalle vain täysi-ikäisen valvojan kanssa. Tulevat yläkoululaiset ja sitä vanhemmat nuoret voivat osallistua retkelle itsenäisesti.


Hinta: 

miniranneke + kyyti (alle 130 cm) 55 €

maxiranneke + kyyti (yli 130 cm) 65 € 

pelkkä sisäänpääsy + kyyti 30 €


Infoa: Luvassa jo lähes legendaarinen retki PowerParkkiin. Lähtö Muhoksen seurakuntatalolta (Kirkkotie 32) klo 7.30 ja paluu samaan paikkaan noin klo 21.00.

Osallistumismaksu kattaa kuljetuksen edestakaisin, lipun huvipuistoon sekä vakuutuksen. Huomio! Jokainen osallistuja huolehtii ruokahuollosta matkan aikana itsenäisesti, ei järjestettyä ruokailua retken puolesta. Osallistumismaksu suoritetaan tasarahana käteisellä bussissa. 

Ilmoittautumislomake

PowerPark -retki 10.6.2023


Huom! Jokainen lähtijä täyttää oman lomakkeen .  Alakoululaiset ja sitä nuoremmat osallistujat matkalle vain täysi-ikäisen valvojan kanssa (mukaan lähtevä valvoja täyttää oman lomakkeensa). Tulevat yläkoululaiset ja sitä vanhemmat nuoret voivat osallistua retkelle itsenäisesti.

Huoltajan/ valvojan osallistuminen
Valitsen