Helppi -apua arkeen!

Tarvitsetko siivous-tai lastenhoitoapua? Kaipaatko apua pihatöihin? Tarvitseeko lemmikkisi hoitajaa loma-ajalle? 4H:n reippaat ja koulutetut nuoret tulevat avuksesi askareisiin iltaisin tai viikonloppuisin!
Palvelua voivat tilata yksityiset ihmiset, yritykset, yhdistykset ja muut vastaavat tahot. Samalla kun saat pientä korvausta vastaan ahkeran apulaisen kotiisi, annat nuorelle mahdollisuuden tienata kokemuksia ja omaa rahaa. 4H:n työpalvelutunteja voi ostaa myös lahjaksi esimerkiksi iäkkäille vanhemmille. 

Palvelun hinta: 25,00€/h  (sis. ALV 24%)
Kotipalveluiden tukipalveluna (esim. eläkeläiset)20,16€/h (AVL 0%)

Laskutuslisä 2 e / lasku.

Sunnuntai- / pyhänä tehty työ laskutetaan kaksinkertaisena. 

Työpalveluhinnat sisältävät kaikki työnantajakulut. Nuorilla on tapaturma- ja vastuuvakuutus. Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kysy lisää kotitalousvähennyksestä verotoimistosta tai toiminnanjohtajalta.Nuoria voi tilata töihin puhelimitse p 0443307955 tai sähköpostilla muhos@4h.fi sekä lataamalla Helppi -sovelluksen.

Teethän tilauksen hyvissä ajoin, mielellään vähintään viikkoa ennen työn alkamista.

Muhoksen 4H on mukana Helppi-palvelussa

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. Helppi-palvelun kautta voi ostaa myös paikallisten 4H-yrittäjien palveluja.