Helppi -apua arkeen!

Tarvitsetko apua siivoukseen tain pihatöihin? Kaipaavatko ikkunasi pesijää tai pihasi haravointia? Olisiko ruohonleikkaajalle tarvetta kesäksi?

4H:n reippaat ja koulutetut nuoret tulevat avuksesi askareisiin iltaisin, viikonloppuisin tai koulujen loma-aikoina!
Palvelua voivat tilata yksityiset ihmiset, yritykset, yhdistykset ja muut vastaavat tahot. Samalla kun saat pientä korvausta vastaan ahkeran apulaisen kotiisi, annat nuorelle mahdollisuuden tienata kokemuksia ja omaa rahaa. 4H:n työpalvelutunteja voi ostaa myös lahjaksi esimerkiksi iäkkäille vanhemmille. 

Yksityis- ja yritysasiakkaat25,00 €/h  (sis. ALV 24 %)
Eläkeläiset20,16 €/h  (sis. ALV 24 %)

Laskutuslisä 2 € / lasku.

Sunnuntai- / pyhänä tehty työ laskutetaan kaksinkertaisena. 

Hinnat sisältävät kaikki työnantajakulut. Nuorilla on tapaturma- ja vastuuvakuutus. Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kysy lisää kotitalousvähennyksestä verotoimistosta tai toiminnanjohtajalta.

Nuoria voi tilata töihin puhelimitse p 0443307955  sekä lataamalla Helppi -sovelluksen.

Teethän tilauksen hyvissä ajoin, mielellään vähintään viikkoa ennen työn alkamista.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Muhoksen 4H on mukana Helppi-palvelussa

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. Helppi-palvelun kautta voi ostaa myös paikallisten 4H-yrittäjien palveluja.