Työpalvelu

 

Tarvitsetko siivous-tai lastenhoitoapua? Kaipaatko apua pihatöihin? Tarvitseeko lemmikkisi hoitajaa loma-ajalle? 4H:n reippaat ja koulutetut nuoret tulevat avuksesi askareisiin iltaisin tai viikonloppuisin!
Palvelua voivat tilata yksityiset ihmiset, yritykset, yhdistykset ja muut vastaavat tahot. Samalla kun saat pientä korvausta vastaan ahkeran apulaisen kotiisi, annat nuorelle mahdollisuuden tienata kokemuksia ja omaa rahaa.

 

Palvelun voi tilata alla olevalla lomakkeella. Tiedustelut puhelimitse numerosta 044-3307955/Mirja Mertala tai sähköpostitse osoitteesta muhos@4h.fi

Teethän tilauksen hyvissä ajoin, mielellään vähintään viikkoa ennen työn alkamista.


Siivouspalvelu 

Siivouspalvelu on tarkoitettu sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille.Siivouspalvelu auttaa kodin askareissa kuten siivouksessa, ikkunoiden ja mattojen pesussa tai kauppa-asioiden hoitamisessa. Siivouspalvelun kautta hoituvat myös yritysten toimitilojen siivoukset.

 

 

Pihatyöt

Pihatyöt auttavat piha- ja puutarhatöissä kuten nurmikon leikkuussa, haravoinnissa, rikkaruohojen kitkemisessä sekä kevyissä lumitöissä. Pihatöitä tarjotaan yksityisille asiakkaille, yrityksille ja taloyhtiöille.

 

Lastenhoito

Työpalvelumme kautta saat apua lastenhoitoon ilta- ja viikonloppuaikaan.

 

Eläintenhoito

Dogsitterit tarjoavat apua koirien ja lemmikkien hoitamisessa kuten ulkoiluttamisessa, ruokkimisessa ja hoitamisessa lomasi aikana.

 

 

Työpalvelun asiakashinnat löydät linkkinä sivun vasemmasta reunasta!

 

Nuorilla on tapaturma- ja vastuuvakuutus.

4H:n työpalvelutunteja voi ostaa myös lahjaksi esimerkiksi iäkkäille vanhemmille.

Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kysy lisää kotitalousvähennyksestä verotoimistosta tai toiminnanjohtajalta.

 

 

Työpalvelutilaus


Teethän tilauksen vähintään viikkoa ennen työn alkamista, jotta ehdimme reagoida yhteydenottoosi ja löytää sopivan nuoren tehtävään.

*
*
*
*

Kirjoittakaa tähän kenttään, millaiseen työhön haluatte työntekijän sekä missä ja milloin työ suoritetaan.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.