Kerhokuvaukset

Liikuntakerhot

Liikuntakerhoissa pelataan ja leikitään monenmoisia liikunnallisia leikkejä ja pelejä. Kerholaisten toiveista muotoutuu kerhoon sisältöä ja hiki virtaa mukavan rennossa meiningissä.

 

Monitoimikerhot 

Monitoimikerhot  ovat yhdistelmä kaikkea kivaa! Mukavien leikkien ja pelien ohessa monitoimikerhoissa askarrellaan, kokkaillaan ja touhutaan yhdessä mukavien kaverien kanssa. Kerholaisten toivekertoihin jokainen pääsee vaikuttamaan.

 

Kokkikerhot

Kokkikerho on mukavaa yhdessä tekemistä ja kokkaamista alusta pitäen itse.  Kokkikerhon kruunaa itse tehdyt maistuvat makeat tai suolaiset maistiaiset. 

 

Koirakerho

Koirakerhossa tutustutaan koiran hoitoon ja koulutukseen hauskasti tekemällä oppien. Kerhossa saavat vierailla ohjaajien koirien lisäksi myös kerholaisten omat koirat (sovitaan etukäteen).

 

Eräkerho

Syyskuussa alkava toiminta sisältää luontotaitojen opettelua laidasta laitaan. Kerhotoimintaan osallistuva lapsi saa monipuolista tietoa luonnossa liikkumisesta, metsästyksestä, riistanhoidosta sekä kalastuksesta. Toimintaan sisältyy välineiden valmistamista sekä hauskaa yhdessäoloa luonnossa.