Hyvä teko -kerhokisa 2016

Suomen 4H-liitto järjestää vuosittain kerhokisan kaikille 4H-kerhoille. Kerhot tekevät Hyvän teon, kuvaavat sen ja lähettävät tietonsa Suomen 4H-liittoon, joka ratkoo kisan voittajan. Lisätietoja kerhokisasta löydät Suomen 4H-liiton sivuilta: http://www.4h.fi/tekemista/kilpailut/vuoden-4h-kerho-kilpailu/

Muhoksen 4H-yhdistyksen kerhoilla on mahdollisuus osallistua kerhokisaan. Hyvät teot ovat arvokkaita ilman kerhokisaakin!


 

Tanssikerho 2016

Isänpäivän tanssiesitys kahvitarjoiluineen.

"Tää meijän esitys lähti siitä, että aluksi mietittiin mitä kivaa voitas keksiä isänpäivälle. Sitten kuultiin isänpäivään sopiva biisi "Isi hoitaa- Pella" ja keksittiin siihen koreografia. Idea esiintymisestä putkahti mieleen kesken harjoittelun ja kerholaisista se oli ihan äärettömän hyvä idea, hyvä isänpäivälahja kaikille isille. Kerholaiset olivat innoissaan esityksestä ja he oppivat samalla esiintymistä! Vanhemmat tykkäsivät myös esityksestä, tarjolla oli kahvia, mehua ja pientä naposteltavaa yleisölle sekä kerholaisille."

Iida ja Veera kerholaisineen

Tallitouhukerho 2016 (ma klo16.30-17.30)

Ensimmäinen tallitouhukerhoporukka keksi hyväksi teokseen Justiina-ponin harjaamisen ja koristelun pikkujoulutunnelmiin. Tässä heidän ideassaan yhdistyi sekä eläinten että ihmisten hyvinvointi. Kerhokauden viimeisellä kerralla tonttujoukko kokoontui ponineen viettämään pikkujouluja lämpimän glögin ja makoisten pipareiden kera heinäpaalipenkeillään joululauluista nautiskellen.

 

Kerhonohjaajina Kirsi ja Heidi

Tallitouhukerho 2016 (ma klo 17.30-18.30)

 

Tallitouhukerhojen toisen porukan Hyvä teko- kerhokisaidea syntyi hetkessä! Heille selvää oli, että he haluavat siivota ja koristella tallin joulukuntoon! He askartelivat itse viirin, joka toivottaa hyvää joulua varmasti kaikille karvaisille kuin karvattomillekin kavereille. Tästä Hyvästä teosta saivat nauttia myös muut tallissa joulunaikana vierailevat sekä kerhot, jotka tulivat viettämään syyskauden viimeisen kerhokerran pikkujouluja tunnelmallisessa tallissa. Kerholaisten ahertaminen palkittiin heidän suunnitelman mukaan pillimehuilla ja pullilla. Makeat muistot jäivät kerholaisten mieleen syyskerhokauden jäädessä taakse.

Kerhonohjaajina Kirsi ja Heidi

Tallitouhukerho 2016 (ma klo 18.30-19.30)

Justiina-poni päiväkodille talutusratsastukseen.

Tallitouhukerhojen viimeinen ryhmä on kokeneempien ryhmä. Heidän ideanikkarointi Hyvä teko- kerhokisaa varten tuotti huikean idean, joka varmasti toi hyvän mielen monelle! Kerholaiset ideoivat tuokion päiväkodille, jossa kaikki halukkaat pääsisivät Justiina-ponilla ratsastamaan. Talutusratsastuksen lisäksi kerholaisilla oli pari ystävällistä koiraa mukana, joita lapset saivat käydä hoitamassa. Muhoksen VauhtiVekarassa otettiin moinen ehdotus ilolla vastaan ja tuokio olikin kaikin puolin onnistunut. Kerholaiset hoitivat hienosti kypärien sovittamisen pienille pipopäille, Justiinan taluttamisen sekä koirien hoitamisen. Kerhonohjaajille jäi tehtäväksi kurkkia hymyssä suin, että kaikkihan sujuu hyvin!

Kerhonohjaajina Kirsi ja Heidi