Kerhot & Klubit

4H-kerhot, kurssit ja muut tapahtumat ovat toistaiseksi tauolla Koronavirus-epidemian vuoksi. Tarjoamme kuitenkin etäkerhotoimintaa, johon kuka vain voi osallistua kotoa käsin.

Kerhojen varainhankinnan tilanteesta:

Retket siirretään pidettäväksi myöhemmin, kun se on taas mahdollista/sallittua.

Jos sinulla on vielä varainhankinnan rahoja palauttamatta, voit tuoda sen 4H:n toimistolle tai maksaa tilille:FI2052740020053607/ Muhoksen 4H-yhdistys

 

Tervetuloa 4H-kerhoihin!

Kerhotoiminnasta Muhoksen 4H-yhdistys tunnetaan!

 

Kerhokalenteri ja kuvaukset kerhoista

Kerhotoimintamme kattaa lähes kaikki Muhoksen alueet ja näin tuomme toimintamme lasten lähelle. Kerhojen ikärajat ovat suuntaa antavia. Mikäli haluat tietää tarkemmin kerhojen sisällöistä niin kurkkaa kerhokuvaukset sivu tai kysele tarkemmin kerhonohjaajiltamme.

 

Ilmoittautumislomake

Muistathan täyttää ilmoittautumislomakkeen ennen kerhon aloittamista tai pian kerhon aloittamisen jälkeen! Tämä on tärkeää siksi, että saamme kerholaisten ja vanhempien ajantasaiset yhteystiedot muun muassa turvallisuusseikkojen vuoksi.

 

Jäsen- ja kerhomaksut

Muhoksen 4H-yhdistyksen jäsenet saavat käydä kerhoissa ilmaiseksi. Ei-jäseniltä perimme kerhomaksun 35e/kerhovuosi/lapsi. Jäsen- ja kerhomaksuista saat lisäinfoa kerhoissa jaettavasta kerhokirjeestä.

 

Lisätietoa kerhotoiminnasta Mirja Mertalalta 044-3307955, muhos@4h.fi